Leveringsbetingelser

Beløbet på ordren bliver først trukket ved ordrens afsendelse.

Varer bestilt via spillNot.dk leveres med GLS. Det er vigtigt, at du oplyser os din korrekte email ved ordreafgivelse, idet du vil blive bedt om at logge på din konto i tilfælde at teknisk support.

For offentlige instanser ring 40552444 eller mail EAN-oplysninger til os.

Leveringstiden er typisk 2-4 hverdage fra betalingsdagen. Du kan til enhver tid logge ind på din konto for at se status på din bestilling, samt downloade faktura mm. Er du i tvivl om, hvorvidt din levering er undervejs, så kontakt os venligst på email, og vil vil kunne oplyse dig bestillingens status.

Har du spørgsmål til bestillinger og leveringer generelt, bedes du anvende kontaktformularen, som du finder under siden "kontakt os".

SpillNot.dk forbeholder sig ret til at annullere en ordre, såfremt der er problemer og fejl med ordren/ leveringen. Dette sker selvfølgelig uden omkostninger for dig. Du får naturligvis også besked, inden vi annullerer en ordre.

Ved returnering er det kunden, som hæfter for evt. fejl og mangler ved varen. Vi modtager kun varer, som ikke er brugt og stadig er i original emballage. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. :-)

Mvh 

The SpillNot Company